Prezentul site este detinut de GESTALT BOOKS S.R.L., cu sediul social în Bucuresti, Bd. Lascar Catragiu nr. 9A, sc A, ap, 1, demisol, sector 1, inregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/10404/2012, având codul fiscal 30649779.

Date de coresponenta: e-mail: cristian.fulas@gestaltbooks.ro, tel: 0734471188, adresa postala de corespondenta: Bucuresti, str. Virgiliu nr. 81, sector 1, cod postal 010882.

Ne rezervam dreptul sa inregistram si sa stocam urmatoarele informatii referitoare la accesarea acestui site: data, pagina, ip, agent utilizator, rezolutie ecran, referer. Site-ul nostru contine cookie-uri. Este interzisa accesarea acestui site cu programe de download automat fara permisiunea expresa din partea noastra. Ne rezervam dreptul de a stoca logurile complete si de a intreprinde masurile legale impotriva persoanelor sau firmelor care acceseaza site-ul nostru cu astfel de programe.

TERMENI SI CONDITII privind  UTILIZATORII, CLIENTII SI COMENZILE:

Are calitatea de utilizator orice persoana care acceseaza pagina web. Prin plasarea unei comenzi utilizatorul dobandeste calitatea de client. Utilizatorii isi pot crea cont pe pagina www.gestalbooks.ro. Pentru aceasta este obligatorie utilizarea unei adrese de email valide. Crearea contului nu este obligatorie pentru plasarea unei comezi. Clientul are posibilitatea sa comande produsele dorite fara crearea unui cont. La plasarea comenzii clientul va furniza doar datele necesare livrarii si emiterii facturii (nume, adresa de livrare, e-mail, numar de telefon pentru personele fizice, respectiv, denumire, sediu, numar de inregistrare in registrul comertului si cod fiscal, e-mail, numar de telefon pentru persoanele juridice). Scopul furnizarii acestor date este doar emiterea facturii fiscale si livrarea catre dumneavoastra a produselor comandate. Adresa de email si numarul de telefon sunt solicitate doar pentru confirmarea comenzii si asigurarea livrarii acesteia in cele mai bune conditii pentru dumneavoastra.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii. Clientul trebuie sa furnizeze informatiile minim necesare pentru emiterea facturii fiscale in conformitate cu normele legislatiei fiscale.

Pretul total platit de client reprezinta suma dintre pretul produsului si costurile de livrare si de incasare in sistem ramburs. Preturile si costurile aferente livrarii se regasesc pe site.

Gestalt Books SRL poate organiza periodic campanii promotionale. Veti fi informati corespunzator cu privire la campaniile promotionale in defasurare prin afisarea pe site a conditiilor si perioadei promotionale. Gestalt Books SRL isi rezerva dreptul de a intrerupe o campanie in desfasurare prin informarea corespunzatoare pe site a clientilor.

Produsele vor fi livrate in maxim  4 zile de la inregistrarea comenzii. In mod exceptional, termenul de livrare poate fi depasit. Clientul va fi informat in cel mai scurt timp cu privire la depasirea termenului de livrare sau cu privire la epuizarea stocului disponibil. Gestalt Books SRL nu este raspunzatoare pentru intarzieri sau imposibilitatea efectuarii livrarii datorita furnizarii de catre client a unor date eronate de livrare. In aceste conditii clientul va suporta costul de reexpediere.

Semnarea de catre client a documentelor de livrare confirma receptia produselor comandate in stare corespunzatoare si in cantitatile comandate.

Vanzatorul Gestalt Books SRL va respecta prevederile Ordonanţei de  urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normativeprivind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce va confera urmatoarele drepturi:    

Aveti dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor. Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi  cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poşta la adresa de corespondenta mentionata mai sus sau pe e-mail la cristian.fulas@gestaltbooks.ro    Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.  Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării.  fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.  Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor. Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă, sunand in prealabil la telefon +40734471188, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.  Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii si calităţii fizice a  produselor.

Potrivit art. 6 lit k din Ordonanţa de urgenţă nr. 34/2014  clientul îşi pierde dreptul de retragere in cazul in care cartile prezinta urme de uzura ( colturi indoite, pete in interior/exterior), sau daca, data fiind natura si destinatia acestor bunuri, precum si termenul de retragere, uzura prezuma folosinta efectiva a bunurilor potrivit destinatiei lor.

Gestalt Books SRL, pune la dispozitia clientilor pentru fiecare carte in parte o descriere cuprinzatoare, pentru a-i ajuta sa decida daca aceasta, prin continutul sau, satisface nevoile de cunoastere/informare/instruire.  Prin urmare, va solicitam sa nu abuzati de dreptul de retragere si sa uzati de acesta in mod rezonabil si cu buna credinta.

SC Gestalt Books SRL  nu se face raspunzatoare pentru coletete primite in stare deteriorata datorita proastei manipulari din partea firmelor de coletarie cu care colaboram. Cartile nu pot fi returnate decat in cazul in care clientul constata defectiuni fizice grave (pagini murdare, pagini lipsa sau desprinse, defecte de tiparire care afecteaza continutul ).

Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura descrierilor cartilor si comentariilor introduse pe site de vizitatori/utilizatori. Nu raspundem de site-urile la care se ajunge prin legaturi de pe acest site. Utilizatorii/vizitatorii/clientii pot transmite pe site parerile lor, comentarii, sugestii numai daca sunt formulate intr-o maniera care exclude lezarea drepturilor patrimoniale sau personale ale altor persoane, discriminarea sub orice forma. Este interzis limbajul cu caracter obscen, violent, jignitor sub orice forma. Asemenea comentarii vor fi sterse imediat de pe site. Utilizatorii/vizitatorii poarta intreaga raspundere, civila, contraventionala, penala sau patrimoniala, dupa caz, pentru consecintele derivate din comentariile introduse. Va rugam deci sa aveti o conduita decenta.

Prin abonarea la newsletterele periodice se considera ca utilizatorul/clientul consimte la primirea de emailuri periodice cu diverse informatii comerciale din partea Gestalt Books.

Odata facuta comanda, clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in pagina comanda si cu preturile produselor si costul transportului afisate in cosul de cumparaturi, precum si termenii si conditiile de comanda, livrare, utilizare descrise mai sus.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi etc.) este proprietatea Gestalt Books SRL , a asociatilor sau partenerilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si a altor legi privind dreptul de proprietate intelectuala.

Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii SC Gestalt Books SRL  si este protejata de aceleasi legi. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Preluarea informatiilor despre carti (titluri, autori, descrieri, preturi etc) sau a copertilor si imaginilor fara acordul scris al SC Gestalt Books SRL  este considerata ilegala si ne rezervam dreptul sa actionam in judecata persoanele/firmele in cauza.

Nu raspundem pentru defectiunile datorate serverului pe care este gazduit site-ul sau pentru problemele cauzate de functionalitatea conexiunii Internet.

Orice tentativa de acces neautorizat la acest site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Orice conflict aparut intre Gestalt Books SRL  si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.